Thursday, October 18, 2012

Voščilnice / vabila - unikatna izdelava in prodaja

Spletna trgovine dobra-misel.si. Ali ste že, da svoje voščilnice, ali ste začetnik želijo naučiti osnov, ta stran je za vas!

Sem iz veliko osnovnih informacij o orodjih in materialov, kot tudi cardmaking tehnika vaje in korak za korakom, kako Toš za veliko različnih stilov voščilnice. Vi ste zagotovo našli navodila tukaj za popoln kartic na rojstni dan, božič, Valentinovo, in še mnoge druge priložnosti.

Upam, da vam je ta vir v pomoč, in upam, da morda navdihuje, da začnete kartico tako kot nova

  
Voščilnice in vabila (poroka, obhajila) sveče, različne škatlice, material za krašenje sveč - unikatni ročni izdelki spletna trgovina
 

Kako izdelati voščilnico

 
Korak 1
Rezultat je 20-ga-7-palčni kos voščilnice širina-modrih na 5 cm, 10 cm in 15 palcev. Zložite kartice zalog proti sprednjemu delu dokumenta o prvi vrsti rezultat, nazaj na 2. in spredaj na zadnji vrstici rezultata. Mečkanju te gube s kosti mapo.
Korak 2
Cut 4-stranski 6-inch pravokotnika iz vsake od treh koordinacijskih rojstni dan-tematskih okrasni papir. Upoštevajte 1 pravokotnik na prvem delu kartice, drugo na drugem, in končno 1 do 4. poglavju. Pravokotnik, v prvem delu gre na delu odseka, ki prikazuje, ko je zložen kos. V drugih dveh pravokotnikov, ki gredo na nasprotnih straneh papirja. Upoštevajte pravokotnike papirja, da so osredotočeni na svojih oddelkih.



Vabljeni da obiščete našo spletno trgovino na: http://www.dobra-misel.si
Korak 3
Izmerite površino rojstni dan-slike žigom, ki ste ga izbrali za kartico. Odrežite kos voščilnice, da je palca širši in višji od te znamke. Črnilo žig z žigom pad in jo žigosa v središču kosa voščilnice si posek. Upoštevajte, da ožigosan zalog kartico v središču sprednji strani kartice s peno pik zato je izstrelil.
Korak 4
Črnilo za rojstni dan-pozdrav pečat ste ga izbrali. Žig ta žig na srednjem delu kartice. Pustite tretji del kartice unstamped, tako da lahko svoje sporočilo v tem delu kartice.
Korak 5
Okras kartico z elementi, kot so trak, iverne plošče oblik, samolepilne ali okrasnih papirnatimi rožami, da bo ustrezala svojemu prejemnika. Upoštevajte te postavke z obojestranskim lepilnim trakom ali peno pik, odvisno od tega, če želite, da izstrelil off kartico ali sperite s kartico.

No comments:

Post a Comment